Miért érdemes jógáznod?

Inspiráció 🙂

Olvass bele, mit mondanak a gyakorlók, miért szeretnek jógázni! Utána pedig gyere, és próbáld ki, nézd meg az órarendet!

“Azt hiszem kamasz korom óta élt bennem a gondolat, hogy ki kellene próbálnom a jógát, de sose mertem. Idegen a világa, egyáltalán nem vagyok hajlékony, biztos képtelen leszek bármit helyesen elvégezni, meg amúgy is férfi vagyok. Ezeket a gátakat sikerült Kingának ledöntenie, mivel olyan családias hangulatban oktat, ahol otthon érezhettem magam. Már nem kifelé akartam bizonyítani, hanem befelé. Figyelmével folyamatosan óvott és terelt, úgyhogy örökké hálás leszek neki ezért.”

Kevin

“Kinga kezdetektől bátorított arra, hogy próbáljam ki a jógát, mert sok lehetőség rejlik benne. Tudtam, hogy igaza van és kezdenem is kéne végre valamit magammal, de csak húztam az időt.. Aztán kitartó és rendíthetetlen minden kifogásomat eltörlő buzdítása sikert aratott!
Amit tapasztaltam magamon, hogy jobban érzem magam a jógától, mind fizikailag mind szellemileg. Kinga mindenben segít, hiteles, türelmes és csupa mosoly 🙂 nagyon inspiráló.
Mindenkinek tudom ajánlani, aki magára szeretne fordítani egy kis időt.”

Erika

“Eszem ágában nem volt jógázni. Az elmúlt két évben mégis szinte minden héten gyakoroltam Kingánál. Nem azért, mert azonnal beleszerettem a jógába, hanem mert Kinga tartotta. Kedvesen, türelmesen, olykor nagyokat nevetve. Aztán egyszer csak azon kaptam magam, hogy jógázom. Belülről figyeltem a mozdulataimat, a légzésemet, és végtelen nyugalmat éreztem. Most már ezekért a pillanatokért járok vissza minden héten. Meg hogy egyszer végre leérjen a sarkam lefele néző kutyában.”

Noémi

“Számomra jógaóráid teljes szellemi és fizikai felüdülést nyújtanak! Örömmel indulok minden foglalkozásodra ezért a feltöltődésért!”

Józsi

“A Rottenbiller utca nyüzsgő tengere közepén van Kinga jógaszigete, ahol lelassul az idő, nyugalom van és béke, finom illatok és gyertyafény. Kinga odafigyelése, precizitása, tudása és kedvessége teljes nyugalmat és biztonságot áraszt, mintha mindig hazaérkeznék: a csapathoz, önmagamhoz. Ez az a hely, ahonnan még a legnehezebb nap után is mosolyogva, átmozgatva és feltöltődve térek haza.”

Dóri

“Egy kicsit vonakodva mentem én is az első jógaórámra másfél évvel ezelőtt, de gondoltam, kipróbálom. Azért tetszett meg, mert a munkám során, amikor számítógép előtt végzek szellemi munkát, egy kicsit elgémberedek, és szellemileg is lemerülök a nap végére. A jóga mind átmozgat, mind kikapcsol a relaxáció által, így mind fizikai, mind mentális szempontból felfrissülést jelent.”

Sanyi