Rólam

Nagyon szerencsés vagyok, mert akiktől oktatni tanultam, ennek szentelték életüket, szívüket-lelküket beleadták, hogy a legjobbat hozzam ki magamból. Ezt a mintát kaptam, és ezt is szeretném továbbadni.

Fotó: Mantra Jóga

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán a jóga fizikai, lelki és filozófiai aspketusát is mélységében tanulmányoztuk: itt a kezdő, majd haladó hatha jóga tanfolyamot követően Jógamester szakon diplomáztam. Ezután elvégeztem Varga Judit Vinyasa Flow oktatóképzését, ahol az áramló mozgás, a sorozatok tudatos felépítése, a sérülésvédelem és a mentális fókusz volt  a középpontban. Bakonyi Pannitól pedig Kreatív, transzformatív jógaóra írást tanultam.

Imádok fejlődni, rendszeresen járok workshopokra és gyakorló órákra. Nagyon érdekelnek a különféle irányzatok, így például Satyananda, Sivananda, Iyengar, Vinyasa Krama és gerincjóga elemekkel is találkozhatsz az óráimon.

A jógaoktatás inspirál a fejlődésre és új energiával tölt fel. Megmozgatja a kreativitásom. Imádom látni a változást, amit az együtt töltött 90 perc ad a gyakorlóknak.

Hogyan lettem jógaoktató »

Ha szeretnél együtt jógázni

Nézz ki az órarendben egy időpontot, és jelentkezz be! »

Vagy nézd meg a YouTube jógacsatornám, és gyakorolj otthon! »
Itt nem tudok személyesen neked szólni, de azt a visszajelzést kaptam, hogy nagyon jól követhetőek az instrukciók.

Oklevelem és tanúsítványaim

Jeles eredménnyel végeztem a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola Jógamester szakán
Vinyasa Flow jógaoktató képzés Varga Judit vezetésével
Varga Juditnál voltam Csípő és jóga, Csukló, könyök, váll és jóga, valamint Térd és jóga workshopon is
A Hogyan taníts jógát angolul workshop is nagyon sokat adott, szintén Varga Judit vezette