Impresszum

Az oldal üzemeltetője: Hostonic Online Bt.
Székhely: 1077 Budapest, Rottenbiller u. 34. I/7.
Adószám: 22179155-2-42
Alapítás éve: 2005.

Szerkesztő: Bilau Kinga
Email: namaste@jogakingaval.hu

Adatkezelési tájékoztató

Milyen személyes adatokat gyűjt az oldal és miért?

Bejelentkezés

Jógaórára a neved és az email címed megadásával jelentkezhetsz be úgy, hogy kiválasztod azt az órát, amire szeretnél jönni. Az itt megadott adataid csak a bejelentkezés regisztrálására, visszaigazolására, kérdéseid megválaszolására használom.

Jelentkezés tanfolyamra, workshopra

Tanfolyamra vagy workshopra a neved, email címed, számlázási adataid megadásával jelentkezhetsz. Elképzelhető, hogy egyéb információkat is kérek, amely ahhoz szükséges, hogy a tanfolyamot vagy workshopot a te igényeidre szabjam. Az itt megadott adataid a jelentkezés regisztrálására, visszaigazolására, számlázásra, a tanfolyam alatti kommunikációra, valamint a tanfolyam testre szabására használom.

Beillesztett tartalmak más oldalakról

A tartalomban előfordulnak más oldalakról beillesztett tartalmak (videók, képek, cikkek stb.). A beillesztett tartalmak ugyanúgy viselkednek, mintha a másik oldalt látogatnád meg. Ezek a weboldalak adatokat gyűjthetnek rólad, használhatnak sütiket, harmadik féltől beillesztett követőkódokat, és jegyezhetik az interakciót, ha közben ezekre az oldalakra be vagy jelentkezve.

Analitika

Az oldal jelenleg nem használ sem Google Analytics, sem Google Ads követőkódot, sem Facebook pixelt. Előfordulhat, hogy találkozol hirdetésemmel, de nem amiatt, mert követlek 😉

Kivel osztom meg az adataidat

A bejelentkezéskor és tanfolyamra, workshopra jelentkezéskor a megadott adatokat a rendszer továbbítja a namaste@jogakingaval.hu email címre. A postafiók kiszolgálója a Zoho Mail, ezen kívül adataid másik félnek nem adom át, és nem küldök neked kéretlen levelet sem.

Milyen sokáig tárolódnak az adataid?

A bejelentkezéskor emailen továbbított adatokat későbbi visszakereshetőség céljából a Zoho Mail levelező szolgáltatásban max. 2 évig tárolom.

Milyen jogaid vannak az adatkezeléssel kapcsolatban?

Bármikor kérheted, hogy betekinthess az adataidba, és bármikor kérheted, hogy a tárolt adatokat töröljem.