Órarend

Szerda Csütörtök
18:30-20:00 Flow jóga (Rottenbiller) 18:30-20:00 Flow jóga (Rottenbiller)

Csak akkor gyere jógázni, ha egészséges vagy, és a környezetedben sincs beteg. Ha gyengének érzed magad, pihenj inkább.

Bejelentkezés

24 órával az óra kezdete előttig jelentkezhetsz be. Ehhez kérlek, töltsd ki a rövid űrlapot.

Lemondás: van lehetőséged az órát lemondani. Ha 24 órával az órakezdés előtt mondod le, akkor nem vonok le alkalmat a bérletedből, ha utána, akkor igen. (Ha nincs bérleted, és később mondod le, akkor a következő alkalommal két óra díját kérem majd tőled.) Így tudom jól szervezni a kiscsoportos órákat, ha esetleg van várólistán valaki, még időben értesíthetem.

Helyszínek

• Rottenbiller

A Keletitől pár perc séta.
1077 Bp., Rottenbiller u. 34. I/7. Kapucsengő: 28

Max. létszám 5 fő, így még kellemes a távolság.

Védettségi igazolvány: egyelőre nem szükséges.

Átöltözés: az öltözőben egyszerre ketten lehettek, így előfordulhat, hogy picit várnod kell. Emiatt kérlek, gyere legalább 10 perccel kezdés előtt.

Kézmosás: érkezéskor és óra után is használd a kézfertőtlenítőt vagy moss kezet. A kéztörléshez hozhatsz saját törölközőt vagy használd a papírtörlőt.

• Városliget (nyáron)

Vajdahunyad vára mögötti rét: https://goo.gl/maps/qZpG18RHpDn6Bi7M7

A Városligetbe kérlek, gyere jógás ruhában, hozz saját szőnyeget és takarót vagy pulcsit a relaxációhoz! Ha esik az eső vagy úgy néz ki, hogy esni fog, akkor az órát lemondom. Mielőtt elindulnál, kérlek, pillants rá a Facebook csoportra, egy órával előtte kiírom, lesz-e óra.

Árak

Alkalom: 1.950 Ft (az első alkalom 950 Ft)
10 alkalmas bérlet: 18.000 Ft (1.800 Ft / alkalom)

A bérletet korlátlanul fel tudod használni. Ha 3 hónap alatt elfogynak az alkalmak és új bérletet vásárolsz, kapsz +1 alkalmat a következő bérleten (1.636 Ft / alkalom). Ezzel is szeretnélek inspirálni, hogy rendszeresen jógázz 🙂

Hogyan készülj az első alkalomra?

Jógázás előtt 2-3 órával már ne egyél (nehéz ételt semmiképp), ám ne is legyél éhes. Néhány alkalom után tudni fogod, neked mi a jó. Próbálgasd! 🙂 Fogyassz elegendő folyadékot egész nap (alkoholt NE), viszont gyakorlás előtt 1 órával már ne nagyon igyál.

Gyere átöltözve, vagy hozz magaddal váltóruhát, kényelmes nadrágot és felsőt. Ha szeretnéd, magadon hagyhatod a zoknit, de javaslom, hogy inkább mezítláb gyakorolj, mert így stabilabb és biztonságosabb. Ha tudod magadról, hogy szoktál izzadni, hozz egy törölközőt! A gyakorláshoz matrac, a relaxációhoz takaró van a Rottenbillerben, de használhatsz sajátot is.

Az órára érkezz 10-15 perccel korábban, hogy legyen időd regisztrálni, átöltözni, ráhangolódni a gyakorlásra, és időben kezdhessünk!