Órarend

Szerda Csütörtök
  15:00-16:15 Kezdő senior jóga
18:30-20:00 Flow jóga 18:30-20:00 Flow jóga

Csak akkor gyere jógázni, ha egészséges vagy, és a környezetedben sincs beteg. Ha gyengének érzed magad, pihenj inkább.

Bejelentkezés

24 órával az óra kezdete előttig jelentkezhetsz be. Ehhez kérlek, töltsd ki a rövid űrlapot.

Lemondás: van lehetőséged az órát lemondani. Ha 24 órával az órakezdés előtt mondod le, akkor nem vonok le alkalmat a bérletedből, ha utána, akkor igen. (Ha nincs bérleted, és később mondod le, akkor a következő alkalommal két óra díját kérem majd tőled.) Így tudom jól szervezni a kiscsoportos órákat, ha esetleg van várólistán valaki, még időben értesíthetem.

Helyszínek

• Rottenbiller

A Keletitől pár perc séta.
1077 Bp., Rottenbiller u. 34. I/7. Kapucsengő: 27

Max. létszám: 6 fő

Védettségi igazolvány: egyelőre nem szükséges.

Átöltözés: az öltözőben egyszerre ketten lehettek, így előfordulhat, hogy picit várnod kell. Emiatt kérlek, gyere legalább 10 perccel kezdés előtt.

Kézmosás: érkezéskor és óra után is használd a kézfertőtlenítőt vagy moss kezet. A kéztörléshez hozhatsz saját törölközőt vagy használd a papírtörlőt.

• Városliget (nyáron)

Vajdahunyad vára mögötti rét: https://goo.gl/maps/qZpG18RHpDn6Bi7M7

A Városligetbe kérlek, gyere jógás ruhában, hozz saját szőnyeget és takarót vagy pulcsit a relaxációhoz! Ha esik az eső vagy úgy néz ki, hogy esni fog, akkor az órát lemondom. Mielőtt elindulnál, kérlek, pillants rá a Facebook csoportra, egy órával előtte kiírom, lesz-e óra.

Árak

Alkalom: 3.000 Ft
10 alkalmas bérlet: 27.000 Ft (2.700 Ft / alkalom)

Kedvezményes alkalom: 2.500 Ft
Kedvezményes 10 alkalmas bérlet: 22.500 Ft (2.250 Ft / alkalom)

A kedvezményes alkalom vagy bérlet mindenkinek jár, aki kéri. Nem kérdezem, miért. Lehetsz tanár, diák, ápoló, szociális munkás vagy éppen most ennyi fér bele. Szívesen adom, fogadd kérlek szívesen!

A bérletet korlátlanul fel tudod használni.

Hogyan készülj az első alkalomra?

Jógázás előtt 2-3 órával már ne egyél (nehéz ételt semmiképp), ám ne is legyél éhes. Néhány alkalom után tudni fogod, neked mi a jó. Próbálgasd! 🙂 Fogyassz elegendő folyadékot egész nap (alkoholt NE), viszont gyakorlás előtt 1 órával már ne nagyon igyál.

Gyere átöltözve, vagy hozz magaddal váltóruhát, kényelmes nadrágot és felsőt. Ha szeretnéd, magadon hagyhatod a zoknit, de javaslom, hogy inkább mezítláb gyakorolj, mert így stabilabb és biztonságosabb. Ha tudod magadról, hogy szoktál izzadni, hozz egy törölközőt! A gyakorláshoz matrac, a relaxációhoz takaró van a Rottenbillerben, de használhatsz sajátot is.

Az órára érkezz 10-15 perccel korábban, hogy legyen időd regisztrálni, átöltözni, ráhangolódni a gyakorlásra, és időben kezdhessünk!