Órarend

Kedd Csütörtök
18:00-19:30 Flow jóga (Rottenbiller) 18:00-20:30 Flow jóga és Elmélyítő jógatanfolyam (Városliget/ ha esik, Rottenbiller)

Csak akkor gyere jógázni, ha egészséges vagy, és a környezetedben sincs beteg. Ha gyengének érzed magad, pihenj inkább.

Bejelentkezés

Ha szeretnél bejelentkezni, csatlakozz a Facebook csoporthoz, vagy írj emailt a namaste@jogakingaval.hu címre.

Helyszínek

Rottenbiller (a Keletitől pár perc séta): 1077 Bp., Rottenbiller u. 34. I/7. Kapucsengő: 28

Városliget: Vajdahunyad vára mögötti rét https://goo.gl/maps/qZpG18RHpDn6Bi7M7

Árak

Alkalom: 1.950 Ft (az első alkalom 950 Ft)
10 alkalmas bérlet: 18.000 Ft (1.800 Ft/ alkalom)
10 alkalmas nyugdíjas/ nappalis diák bérlet: 15.000 Ft (1.500 Ft/ alkalom).

A bérletet korlátlanul fel tudod használni. Ha 3 hónap alatt elfogynak az alkalmak és új bérletet vásárolsz, kapsz +1 alkalmat a következő bérleten (1.636 Ft/ alkalom, nyugdíjas és diák 1.363 Ft/ alkalom). Ezzel is szeretnélek inspirálni, hogy rendszeresen jógázz 🙂

Tudnivalók

Rottenbiller

Max. létszám 4 fő, így még kellemes a távolság.

Bejelentkezés: kedden 15:00-ig tudsz bejelentkezni, és addig le is mondhatod a bejelentkezésed. Ha nincs hely, várólistára kerülsz, és értesítelek, amint felszabadul. A korlátozott létszám miatt, ha 15:00 után mondod le a bejelentkezésed vagy nem jössz el, a bérletedből ez egy alkalomnak számít. Ha bérleted van, elsőbbséged van, de egy alkalomra is jöhetsz, ha van hely. A csütörtöki óra bejelentkezés szempontjából városligeti, létszám szempontjából, ha Rottenbillerben lesz, Rottenbiller órának számít.

Átöltözés: az öltözőben egyszerre ketten lehettek, így előfordulhat, hogy picit várnod kell. Emiatt kérlek, gyere legalább 10 perccel kezdés előtt.

Kézmosás: érkezéskor és óra után is használd a kézfertőtlenítőt, vagy moss kezet. A kéztörléshez hozhatsz saját törölközőt vagy használd a papírtörlőt.

Városliget

A Városligetbe kérlek, gyere jógás ruhában, hozz saját szőnyeget és takarót vagy pulcsit a relaxációhoz! Ha esik az eső vagy úgy néz ki, hogy esni fog, akkor az óra a Rottenbillerben lesz. Mielőtt elindulnál, kérlek, pillants rá a Facebook csoportra, egy órával előtte kiírom, hol lesz az óra.

Hogyan készülj az első alkalomra?

Jógázás előtt 2-3 órával már ne egyél (nehéz ételt semmiképp), ám ne is legyél éhes. Néhány alkalom után tudni fogod, neked mi a jó. Próbálgasd! 🙂 Fogyassz elegendő folyadékot egész nap (alkoholt NE), viszont gyakorlás előtt 1 órával már ne nagyon igyál.

Gyere átöltözve, vagy hozz magaddal váltóruhát, kényelmes nadrágot és felsőt. Ha szeretnéd, magadon hagyhatod a zoknit, de javaslom, hogy inkább mezítláb gyakorolj, mert így stabilabb és biztonságosabb. Ha tudod magadról, hogy szoktál izzadni, hozz egy törölközőt! A gyakorláshoz matrac, a relaxációhoz takaró van a Rottenbillerben, de használhatsz sajátot is.

Az órára érkezz 10-15 perccel korábban, hogy legyen időd regisztrálni, átöltözni, ráhangolódni a gyakorlásra, és időben kezdhessünk!