MisoYoga

Könnyen dühbe gurulsz bizonyos hangoktól? Sokszor annyira erős negatív érzések kerítenek hatalmukba, hogy legszívesebben elvonulnál egy barlangba? Vagy ezek a külső hangok még ennél is komolyabb hatással vannak rád? Úgy érzed, ha megszűnnének, teljesen más életet élhetnél?

Akkor elképzelhető, hogy mizofóniás vagy. Tudd, hogy nem vagy egyedül, és nem is őrültél meg! A kutatások szerint tíz emberből kettő valamilyen mértékben mizofóniás. Fontos azt is tudnod, hogy jógával komolyan javíthatsz az életminőségeden.

A MisoYoga egy speciális jógatípus, ami az egyéni terápiát jól kiegészíti, támogatja. Oldjuk a mélyen lévő és a napi szinten is keletkező feszültségeket, hogy egy sokkal nyitottabb, kiegyensúlyozottabb, szociálisabb életet élhess.

A mizofónia és a jóga kapcsolatáról bővebben itt olvashatsz: Hogyan segíthet a jóga a mizofóniásoknak? »

Jelenleg nincsen MisoYoga csoport, de a Flow jóga nagyon hasonló ehhez. Ha szeretnéd megtapasztalni a jóga pozitív hatásait, jelentkezz be!

Ha pedig kifejezetten MisoYogára jönnél, írj emailt a namaste@jogakingaval.hu címre, és értesítelek, amint új tanfolyam vagy csoport indul.